4 januari 2023 Tom Hilhorst

Nieuw jaar! Nieuwe Doelen!

Op naar een sportief jaar!

Happy New Year!

Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2023 en dat alle wensen maar mogen uitkomen op welk gebied dan ook!

Terugblikken op het afgelopen jaar:

Als er weer een jaar is verstreken is het natuurlijk gebruikelijk om even terug te kijken op het afgelopen jaar. Aan het begin van dit jaar had ik een aantal doelen vast gesteld voor mijzelf. Tijdens deze terugblik ga ik kijken of ik deze doelen heb gehaald en zo niet, wat daar dan de reden achter is.

Bloggen:

Ik had als doel om het bloggen weer op te pakken, maar dan in een minder hoeveelheid als dat ik deed. Ik had mezelf voorgenomen om eventueel om de week iets te posten, dat is niet altijd gelukt maar ik had ook duidelijk aangegeven dat ik dat ging proberen. Wel heb ik als doel behaald dat ik structureel ben gaan bloggen. Gelukkig zijn er genoeg onderwerpen naar voren gekomen het afgelopen jaar om over te bloggen, waardoor het me gelukt is om dit doel te verwezenlijken. Zo heb ik het afgelopen jaar 22 blog posts geplaatst.

Evenementen:

Op sportief gebied wilde ik graag meer evenementen meedoen. Nadat ik weer eens een hardloop evenement had mee gedaan(Halve marathon van A’dam) smaakte dit naar meer en wilde ik wat meer meedoen aan evenementen. Of dit nou hardloop evenementen zijn of CrossFit gerelateerd maakt niet uit. Als ik terugblik op het afgelopen jaar heb ik zeker aan heel wat evenement meegedaan, waardoor ik kan zeggen dat dit doel behaald is. Zo heb ik onder andere meegedaan aan:

– The CrossFit open. (3 Online evenementen)
– CrossFit Nieuwegein Box throwdown. (Maart)
– CrossFit Nieuwegein Box throwdown. (September)
– De sluizenloop. (5km)
– De Dam Tot Dam loop. (16km)
– The Nationals Season 6. (3 Online evenementen en loopt nog)
– NN Zevenheuvelenloop. (15km)

Dat allemaal naar aanleiding van één keer een goed en leuk evenement.

Verbouwing:

De verbouwing is ook afgerond en de tuin is helemaal klaar. Alles in huis is nu helemaal klaar. Althans.. kan je überhaupt helemaal klaar zijn in je eigen huis? ik denk het niet, maar de grote verbouwingen zijn in ieder geval helemaal klaar. De tuin is af en daar hebben we al heerlijk van kunnen genieten de afgelopen zomer.

Vooruitkijken naar het nieuwe jaar:

Nieuwe doelen stellen in het nieuwe jaar.. Goede voornemens zijn niet echt mijn ding, daar ben ik dus niet mee bezig. Bovendien zijn die vrij snel weer vergeten of zijn ze simpelweg te hoog gegrepen. Wel zijn er nu al lichtpunten aan de horizon waar ik enorm naar uitkijk en waar ik het beste uit wil halen. Zo wil ik verdergaan met het doen van evenementen. Hiervan staan er nu al een paar op de agenda van het komende jaar:

– NN Egmond halve marathon.
– The Nationals season 6. (2 online evenementen)
– CrossFit Nieuwegein Box throwdown.
– The Summer games. Het live evenement van the nationals. (hopelijk)
– De Rotterdam marathon.(Ja echt!)

Al met al genoeg om naar uit te kijken en ik weet ook zeker dat het niet bij dit lijstje blijft. Zo komen er sowieso gaandeweg het jaar nieuwe leuke uitdagingen bij. Alle tips zijn welkom op gebied van hardlopen en CrossFit.

Naast alle sportieve doelen zijn er genoeg andere doelen. Je moet nou eenmaal blijven dromen om verder te komen. Zo ook werk gerelateerd wil ik mij zelf verder ontwikkelen en kijken waar dat mij brengt.

 

Kortom:

Er zijn genoeg doelen waar ik mee aan de slag kan voor het komende jaar en dan ook rekening houdend met alle doelen en wensen die nog op mijn pad komen in het nieuwe jaar. Vergeet zelf ook geen doelen te stellen, hoe klein ze ook mogen zijn. Zolang je niks hebt om naar te streven, zal je er sowieso niet komen!

 

Ik hoop dat je me blijft volgen en met veel plezier mijn avonturen blijft lezen!

Groetjes,

Tom

Lees hier mijn volgende blog.

Lees hier mijn vorige blog.

Instagram: @Tomhilhorst

, , , , , , ,

Comments (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.