3 mei 2021 Tom Hilhorst

Dit was mijn week. #17

Het was een lekker kort werkweekje deze week. Desalniettemin was het alsnog een drukke week met onder andere Koningsdag, Syllies verjaardag en een bezoekje aan de dokter.

Lang weekend.

Door de verplichte ADV dag van afgelopen maandag en Koningsdag van afgelopen dinsdag heb ik een heerlijk lang weekend achter de rug. In dat lange weekend heb ik veel geklust bij Kelvin. Zo kon je vorige week lezen dat we op zaterdag en zondag zijn hele beneden verdieping hebben gesloopt. Hierdoor zijn we maandag al begonnen met het opbouwen van de nieuwe indeling. Zo hebben we een nieuwe wand voor de wc geplaatst. We hebben niet de gehele indeling al kunnen neerzetten natuurlijk, maar het begin is er.

Koningsdag.

Afgelopen dinsdag was het de verjaardag van de Koning. Ondanks de Corona pandemi was het een heerlijke dag. Heerlijk buiten kunnen genieten van het lekkere weer. We hebben heerlijk van het lekkere weer genoten op de oprit van mijn schoonouders. Lekker in het zonnetje met een heerlijk muziekje er bij. En we hadden het genoegen om onder leiding van de ras echte Utrechse Lenie van de takkestraat een leuke bingo te volgen. Heerlijk in een deuk gelegen om deze bingo. Alle deelnemers namen prijzen mee die men al in huis had staan, maar niet gekocht hebben. Gelukkig hoefde ik geen liedje te zingen wegens foute bingo! Ik had wel een goede bingo en daarmee een leuk prijsje gewonnen!

Dokters bezoekje.

Na al weken last van mijn rug te hebben, maar eigenwijs te zijn doorgegaan werd het pijnlijke gevoel er niet minder van. Nou ben ik niet zo’n dokters persoon, aangezien 99/100 keer gezegd word dat het met rust weer over gaat. Hier op afgaande heb ik zelf al meer rust genomen en minder aan sport gedaan. Hardlopen is al enige tijd er niet van gekomen door onder andere motivatie problemen natuurlijk, maar ergens is dit ook goed voor mijn rug geweest. Ook ben ik wat minder aan kracht trainingen gaan doen, maar helaas mocht het niet baten. Dat resulteerde in het feit dat ik toch maar de dokter heb gebeld en een afspraak heb gemaakt. Donderdag een plekje weten te bemachtigen om eens goed naar mijn rug te laten kijken. Zelf had ik het idee dat er een wervel vast zat of iets dergelijks. Gelukkig is dit niet het geval en blijkt het in de grote rugspieren te zitten. Op advies van de dokter heb ik medicatie gekregen en is het verstandig om naar de fysio te gaan. Hiervoor gelijk een afspraak gemaakt bij Franka om een nieuw behandeltraject te starten. Vrijdag kon ik gelijk terecht en ben ik weer lek geprikt. Dit keer ben ik ook ingetapet. Daarbij heb ik ook het advies gekregen om het hardlopen even te laten voor wat het is, maar wel te proberen om de krachttraining aan te houden. Het lastige daarbij is we dat ik niet vol gas mag gaan, maar extra aandacht aan de uitvoering moet geven met een minder zwaar gewicht. Om zo de spieren toch te blijven trainen. Dit is natuurlijk een enorme domper zo vlak voor het tweede event van The nationals. Hopelijk ben ik op tijd voldoende hersteld om een goede score neer te zetten, om zo dichterbij een plek te komen in het live event.

 

Verbouwing Kelvin.

Ook deze week weer geholpen bij de verbouwing van Kelvin. Na wat kleine tegenslagen met de leveringen van belangrijke onderdelen lag de verbouwing wat stil. Afgelopen zaterdag was daarentegen een drukke dag waarin we weer veel hebben gedaan. Een deel van de inboedel is verhuisd naar de opslag. Ook is er veel gedaan onder de vloer. Door een grote verschuiving van de indeling moesten er heel wat leidingen aangepast worden. Dit resulteerde in een flink deel ban de dag zonder daglicht door te brengen, maar dat drukt de pret zeker niet. Met de grootste schik om de meest nutteloze dingen hadden we het weer enorm gezellig in de kruipruimte. Al tijgerend, kreunend en steunent hebben we onze weg gemanoeuvreerd in het laagste deel van een woning. Terwijl er onder de vloer druk gewerkt werd, was ook boven de kruipruimte genoeg gedaan en voorbereid voor komende week.

Verjaardag Syllie!

Ook was het de week van de verjaardag van de liefste! Syl heeft even wel kaarsjes als ik uit mogen blazen. Ondanks de gelimiteerde mogelijkheden hebben we er een heerlijke dag van weten te maken. Zo hebben we lekker eten laten komen van een heerlijk restaurant. Na dit heerlijke eten hebben we ook lekker kunnen genieten van een heerlijk gebakje.

Als ik het goed heb komt komende week event 2 van the nationals online, waar ik een week de tijd voor heb om de workout uit te voeren en zo goed als mogelijk te presteren. Als doel heb ik nog steeds een ticket voor het live event ‘The Summer Games’. Er is werk aan de winkel en hopelijk hebben meer sporters last van motivatie problemen en de moeite om te trainen door Corona. Hierover volgende week meer!

Geniet van aankomende week, iedereen die vakantie heeft geniet van jullie vakantie!

Groetjes,

Tom

Lees hier mijn volgende blog.

Lees hier mijn vorige blog.

, , , , , , , , , , , ,