25 januari 2021 Tom Hilhorst

Update evenementen agenda.

Hierbij een update over mijn evenementen programma. Er zijn wat wijzigingen bijgekomen door corona.

In mijn eerdere blog over “the nationals event 1! Let’s go” heb ik aangegeven dat het volgende event, namelijk event nummer 2 gehouden wordt tussen 4 februari en 14 februari. Helaas is daar door corona een wijziging in gebracht. Zo start event nummer 2 nu niet op 4 februari, maar is deze een maand opgeschoven. Nu start event nummer twee namelijk op 4 maart en is de einddatum verplaatst naar 11 maart voor dit event. Dit heeft als gevolg dat event nummer 3 is van 4 april tot en met 8 april. Zoals het er nu naar uit ziet start event 4 op 29 april en heeft deze als uiterste inleverdatum 6 mei.

Dit alles is natuurlijk in afwachting van de voortgang van de corona maatregelen. En dan in het bijzonder hoe het gaat met de sportscholen.

Daarnaast ben ik door een collega uitgedaagd om mee te doen aan de halve marathon van Amsterdam in oktober dit jaar. Aangezien ik het nodig heb om een doel te hebben voor mijn trainingen heb ik deze uitdaging uiteraard niet afgeslagen. Ik vind dit zelf een mooi doel om te blijven trainen na The Nationals. Aangezien The Nationals op 13 en 14 juni de “summer games” heeft en ik hier toch al voor aan het trainen ben. Ik zag de kans om verder te blijven trainen met een nieuw doel, nadat The Nationals afgelopen is. Uiteraard is het nog maar de vraag of ik goed genoeg getraind zal hebben om me uiteindelijk te kwalificeren voor deze summer games.

 

In mijn eerdere blog over “ik ga hardlopen”  heb ik aangegeven wat mijn doelen waren op het gebied van hardlopen. Dat ik de 5 km onder de 20 minuten wil lopen en dat ik de 10 km in 45 minuten wil lopen. Hier wil ik aan toevoegen dat ik de halve marathon van Amsterdam in 1uur en 45 minuten wil afronden. In het verleden heb ik al eens 2 keer eerder een halve marathon op de weg gelopen. Namelijk die van Eindhoven en die van Utrecht. Ook heb ik 1x een boscross gelopen met de afstand van een halve marathon. Hieronder vind je mijn officiële tijden van deze events.

  • ½ marathon Utrecht: 1.46.49 (19-03-2017)
  • ½ marathon Eindhoven: 1.49.04 (8-10-2017)
  • ½ marathon Diever: 1.50.01 (09-12-2017)

Het was even graven in het archief! MAAR…. Dan heb je ook wat.. Helaas heb ik van de halve marathon van Eindhoven geen foto met officiële tijd in het archief kunnen vinden, maar wel voor die van Utrecht en Diever.

Utrecht

Diever

Aangezien dit al enige tijd geleden is wordt het dus wel weer eens tijd om te kijken of ik dit nog kan en eventueel zelfs kan verbeteren. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. Ik ben blij dat er weer wat sportieve doelen op mijn pad terecht komen waar ik weer hard voor kan trainen en vooral door gemotiveerd wordt.

 

Ik ben benieuwd of jij al een evenement of misschien wel evenementen gepland hebt staan. Of weet jij een evenement waar ik ÉCHT aan mee MOET doen.

Laat het hieronder weten en wie weet zien we elkaar ergens!

 

Groetjes,

Tom

 

Lees hier mijn volgende blog.

Lees hier mijn vorige blog.

, , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.